Cum sa vindeti

Daca doriti sa vindeti ceva prin intermediul site-u-lui nostru va rugam contactati-ne telefonic sau scrieti un mesaj la contact@euroscan.ro. Va vom raspunde prezentandu-va pasii de urmat pentru incheierea unui acord intre Dumneavoastra ca vanzator si Euroscanro ca prestator. Acordul va preciza datele privind licitatia, obiectele oferite, aspecte juridice si comerciale. Va stam la dispozitie cu lamuriri, sugestii.

Ce se poate vinde

Euroscanro este orientat catre industie, ateliere orientate spre prelucrari in lemn, metal, service, dar si utilaje, vehicule, birotica. Nu ne limitam la aceste domenii si apreciem de la caz la caz daca ceea ce oferiti se adreseaza clientelei noastre.

Deveniti cat mai vizibil

Ca vanzator va puteti spori sansele de a vinde la pretul pietei adresandu-va celor ce activeaza in domeniile acoperite de Euroscanro. Prin mesajele personalizate pe care le trimitem clientilor nostri si promovarea site-u-lui propriu facem cat mai vizibila si oferta dumneavoastra. Cu cat atrageti mai multi clienti interesati, cu atat veti obtine un pret licitat mai aproape de valoarea reala a bunurilor oferite.